Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@19:21:16 GMT

اراک| وضعیت غار نخجیر دلیجان مطلوب نیست

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۵۷۹۸۵

اراک| وضعیت غار نخجیر دلیجان مطلوب نیست

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: درحال حاضر وضعیت غار نخجیر دلیجان وضعیت خوب و مطلوبی نیست. ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۶ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

علیرضا ایزدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به تونل حفر شده در داخل غار نخجیر اظهار داشت: از آنجایی که بخشی از مسیر داخل غار نخجیر باریک بوده و تردد در آن به سادگی انجام نمی‌شده، در سنوات گذشته تونلی نعلی‌شکل را در این بخش حفاری کرده‌اند که مسیر ورود و خروج را از هم جدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما از آنجایی که این غار یک میراث بسیار با ارزشی است نمی‌توان ریسک کرد و باید به طور قطع نظر محیط زیست را در این باره بگیریم و ببینیم آیا محیط زیست حفر این تونل را تهدیدی برای این غار نمی‌بیند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: اما اگر مشخص شود که حفر این تونل تهدیدی برای غار دارد جای نگرانی است، چراکه با توجه به اتفاق افتادن سیرکوله هوا در آن، احتمال این وجود دارد که دما دچار تغییر شود و نظر بنده 100 درصد منوط به نظر محیط زیست است، اما این موضوع از نظر بنده با توجه به سابقه کاری که در غار علیصدر دارم قابل هضم نیست و باید بررسی کارشناسی شود.

ایزدی با اشاره به بحث واگذاری این غار به شرکت توسعه عمران دلیجان هم گفت: این غار طبق قانون به شخصی واگذار شده بوده و در اجاره این فرد بوده است، الان شرکت توسعه عمران به واسطه این که یک شرکت عام‌المنفعه است و همه مردم شهرستان دلیجان انتظار بهره‌مند شدن از منافع آن را دارند، پیشنهاد دارد که غار به این شرکت واگذار شود، برای میراث فرهنگی این واگذاری فرق ندارد اما باید یک پلان ارائه کنند، زیرا برنامه توسعه آنجا را درنظر داریم.

وی بیان کرد: وضعیت غار نخجیر الان وضعیت خوبی نیست و خدمات مطلوبی به گردشگر ارائه نمی‌شود، اگر گردشگری به آنجا می‌رود صرفا برای دیدن این غار است و بازدید مجدد گردشگران از این غار شاید به ندرت اتفاق بیفتد چراکه خدمات مطلوبی ارائه نمی‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با اشاره به برنامه‌های میراث فرهنگی برای توسعه گردشگری در استان مرکزی گفت: در گام نخست بحث تبلیغات را درنظر داریم، چراکه از نظر بنده گردشگری استان به خوبی معرفی نشده است، کار ما کار عرضه و تقاضایی است، خوشبختانه در 4 استانی که بنده سابقه کار داشتم با حرکت در این مسیر نتیجه گرفته‌ایم.

غار نخجیر دلیجان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد+تصاویرغار نخجیر ترکیب تاریخ و رنگ و زیبایی؛ غاری در زمره زیباترین غارهای آهکی و زنده دنیا + فیلمبازدید گروهی از گردشگران فرانسوی از غار نخجیر دلیجان

ایزدی ادامه داد: الان اگر نگاه کنیم، هتل امیرکبیر، هتل پیام و هتل زاگرس در اراک خدمات ارائه می‌کنند اما چون مسافر ندارند انگیزه خود را روز به روز از دست می‌دهند، اگر تبلیغات مطلوبی داشته باشیم و پای گردشگر را به استان باز کنیم، این هتل‌ها هم مجبور می‌شوند که سطح خدمات خود و کیفیت خدمات را ارتقاء ببخشند، تا جایی که به جای سه هتل باید 5 هتل در اراک داشته باشیم.

وی عنوان کرد: برای مثال در سال 84 تعداد 4 هتل در استان همدان داشتیم که امروز به 17 هتل رسیده، بنابراین فضای عرضه و تقاضا متفاوت است، بنابراین برنامه نخست بنده برای گردشگری استان بحث تبلیغات است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اضافه کرد: در گام بعدی باید به سمت برندسازی در برخی مناطق برویم، برای مثال بنده خیلی مصر هستم که روستای وفس را به عنوان برند روستایی معرفی کنم، زیرا این روستا از بافت خوب، جنگل، مراتع خیلی زیبا و چشم‌انداز بسیار زیبایی برخوردار است، مهم‌ترین بحثی که در این روستا وجود دارد زبان تاتی آن است، برندی که در کمتر مناطق می‌توان آن را داشت.

ایزدی افزود: در حوزه گردشگری، شهر نراق را به خوبی معرفی نکرده‌ایم، پیشنهاد دادیم که شهرداری‌های بافت‌های تاریخی را دعوت کنند و همایشی را داشته باشیم، باید نگاه‌ها را به سمت استان مرکزی معطوف کنیم، استان مرکزی ظرفیت گردشگری دارد اما منفعتی از آن نمی‌برد.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد

به گزارش خبرنگار مهر، مریم طاهر دوست محمدی ظهر سه شنبه در نشست خبری با حضور رسانه‌ها و خبرنگاران در میراث فرهنگی شهرستان سمنان، با اشاره به انتخاب سمنان به عنوان نماینده ایران در کنسرسیوم بین‌المللی گردشگری جاده ابریشم با حضور ۲۰ کشور از جمله چین، قزاقستان و … بیان کرد: برنامه‌های متنوعی در این زمینه اندیشیده شده که یکی از آنها برگزاری جشنواره‌های گردشگری است.

وی با بیان اینکه در این زمینه جشنواره «تاسکا» در مرکز استان سمنان برگزار می‌شود، افزود: نام نوعی ظرف قدیمی ویژه آشپزی در سمنان است که تلاش کردیم با برگزاری این جشنواره و گزیدن این نام، به نوعی به فرهنگ بومی منطقه سمنان، غذاهای محلی و ظرفیت‌های گردشگری و میراث فرهنگی اشاره کنیم.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان سمنان نان و غذای اقوام و ملل سمنان را یکی از محورهای این جشنواره دانست و تاکید کرد: نمایشگاه آثار هنری هنرمندان شهرستان سمنان از دیگر بخش‌های تدارک دیده شده در این رویداد است.

طاهر دوست محمدی با اشاره به اجرای برنامه ارکست ملی راه ابریشم در قالب جشنواره تاسکا، بیان کرد: جشنواره گردشگری نعناع در کنار رویداد گرامیداشت روز نجوم و موزه گردی دیگر محورهای این جشنواره محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه در این جشنواره برنامه‌هایی مانند اجرای موسیقی سنتی و پرفرمنس هنری، نمایشگاه صنایع‌دستی، غذاهای محلی، تقدیر از برگزیدگان جشنواره و … نیز تدارک دیده شده که اجرایی می‌شود، تاکید کرد: ارگان‌هایی مانند شهرداری، شورای شهر، فرهنگ و ارشاد اسلامی و… در این رویداد همراهی و همکاری دارند.

رئیس میراث فرهنگی شهرستان سمنان با بیان اینکه ۱۹ اردیبهشت افتتاحیه این جشنواره در در مجموعه گردشگری استخر زاوقان سمنان خواهد بود، گفت: این جشنواره سه روز ادامه خواهد داشت و اختتامیه آن بیست و دوم اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

طاهر دوست محمدی با بیان اینکه تاسیکا در واقع نخستین گام از مجموعه جشنواره گردشگری راه ابریشم سمنان خواهد بود، ابراز کرد: تلاش داریم که تمام ظرفیت‌های میراث فرهنگی، تاریخی، گردشگری و … سمنان را در این رویدادها بشناسانیم.

وی افزود: تلاش می‌کنیم که از ظرفیت عضویت سمنان در «اتحادیه بین‌المللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم» با حضور ۲۰ کشور جهان بهره مند شویم زیرا این حضور بسیار اتفاق نادری است و می‌تواند در توسعه اقتصادی، گردشگری، فرهنگی و … کل استان سمنان تأثیرگذار باشد.

رئیس میراث فرهنگی سمنان همچنین گفت: شهریورماه سال گذشته سمنان در رقابت با دیگر شهرهای کشور توانست لقب پایتخت گردشگری جاده ابریشم کشورمان را از آن خود کند و لذا از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری هر چه بهتر رویدادهای این جشنواره بزرگ، اندیشیده شده است.

کد خبر 6099567

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد