Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@12:19:32 GMT

اولین هتل سنتی استان در اراک احداث می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۱۱۷۷۱

اولین هتل سنتی استان در اراک احداث می شود

اراک- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی از احداث اولین هتل سنتی استان در خیابان حصار اراک خبر داد.

 به گزارش قدس انلاین ،به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، مدیرکل میراث فرهنگی استان سید محمد حسینی  با اعلام این خبر گفت: این هتل با سرمایه گذاری تقریبی 45 میلیارد ریال در خیابان حصار اراک که از اصلی ترین شاه راه های بافت تاریخی شهر است احداث می شود تا رویکرد و نگاهی نوین به بومی سازی گردشگری در استان را شاهد باشیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد حسینی افزود: این هتل با 13 اتاق، دو رستوران، لابی و دیگر امکانات مورد نیاز احداث و زمینه اشتغال آفرینی مستقییم و غیر مستقیم بیش از 40 نفر را فراهم می کند .

وی در ادامه گفت: بافت تاریخی شهر اراک با نگینی به نام بازار آراسته شده که پتانسیل بسیار زیادی را در حوزه گردشگری دارد و می تواند برای هر گردشگر داخلی و خارجی، یک جاذبه منحصر بفرد باشد .

حسینی افزود: بنای این هتل که در حال حاضر به صورت مشارکتی توسط اداره کل و سرمایه گذار بخش خصوصی در حال مرمت است در گذشته یکی از منازل مسکونی شاخص بوده که پس از پایان مرمت، توسط بخش خصوصی به هتلی زیبا و مجهز تبدیل می شود. این بنا با 500 متر مربع زیربنا و 748 متر مربع بنا در حال حاضر در مرحله مرمت اساسی قرار دارد .

وی با اشاره به بومی سازی گردشگری افزود: اکنون شاهد آن هستیم که گردشگران داخلی و خارجی تمایل بسیار زیادی به تجربه زندگی و تفریح در جوامع بومی دارند از این رو گام دولت در این جهت استوار است و اقامتگاه های بوم گردی را با حمایت ویژه ای توسعه بخشیده است.

حسینی با اشاره به رونق حاصل از احداث این هتل در حوزه گردشگری افزود: بومی سازی گردشگری هیچگونه منافاتی با توسعه و علم گردشگری روز ندارد و قطعا در راستای آن نیز هست چراکه گردشگران در تمام کشورهای دنیا می توانند از لوکس ترین و مدرن ترین هتل ها و مجتمع های گردشگری استفاده کنند اما هر کشوری که بتواند شاخصه های منحصر بفرد خود را در این بازار گردشگری برجسته سازی کند می تواند بیشترین سودآوری را برای خود حاصل کند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • سراب سفره کوه سلسله
  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • نمایشگاه گروهی عکس «مردم درود» در شهر درود برپا می‌شود
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان