Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-08@22:55:03 GMT

احداث اولین هتل سنتی استان مرکزی در اراک

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۰۵۱۰۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: « این هتل با سرمایه گذاری تقریبی 45 میلیارد ریال در خیابان حصار اراک که از اصلی ترین شاه راه های بافت تاریخی شهر است احداث می شود تا رویکرد و نگاهی نوین به بومی سازی گردشگری در استان را شاهد باشیم.»
سید محمد حسینی افزود: «این هتل با 13 اتاق، دو رستوران، لابی و دیگر امکانات مورد نیاز احداث و زمینه اشتغال آفرینی مستقییم و غیر مستقیم بیش از 40 نفر را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
او در ادامه گفت: « بافت تاریخی شهر اراک با نگینی به نام بازار آراسته شده که پتانسیل بسیار زیادی را در حوزه گردشگری دارد و می تواند برای هر گردشگر داخلی و خارجی، یک جاذبه منحصر بفرد باشد.»
حسینی افزود: « بنای این هتل که در حال حاضر به صورت مشارکتی توسط اداره کل و سرمایه گذار بخش خصوصی در حال مرمت است در گذشته یکی از منازل مسکونی شاخص بوده که پس از پایان مرمت، توسط بخش خصوصی به هتلی زیبا و مجهز تبدیل می شود. این بنا با 500 متر مربع زیربنا و 748 متر مربع بنا در حال حاضر در مرحله مرمت اساسی قرار دارد.»
مدیرکل با اشاره به بومی سازی گردشگری افزود: « اکنون شاهد آن هستیم که گردشگران داخلی و خارجی تمایل بسیار زیادی به تجربه زندگی و تفریح در جوامع بومی دارند از این رو گام دولت در این جهت استوار است و اقامتگاه های بوم گردی را با حمایت ویژه ای توسعه بخشیده است. احداث هتل سنتی نیز قطعا باعث رونق گردشگری خواهد شد. بومی سازی گردشگری هیچگونه منافاتی با توسعه و علم گردشگری روز ندارد و قطعا در راستای آن نیز هست چراکه گردشگران در تمام کشورهای دنیا می توانند از لوکس ترین و مدرن ترین هتل ها و مجتمع های گردشگری استفاده کنند اما هر کشوری که بتواند شاخصه های منحصر بفرد خود را در این بازار گردشگری برجسته سازی کند می تواند بیشترین سودآوری را برای خود حاصل کند. این برجسته سازی قابلیت ها همان بومی سازی است که قطع به یقین به سودآوری ختم می شود.»

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان

علیرضا صنعتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با ساخت یک حسگر زیستی انعطاف پذیر با استفاده از چاپ اکستروژنی جوهر اکسید گرافن احیا شده کیتوسان برکاغذ نانوسلولز-باکتری برای تشخیص گلوگز در عرق اظهار کرد: در ابتدا چهار مدل از نوار تست قندی طراحی شد که در صورت موفقیت می‌توان از این نوارها علاوه بر تست قند خون، تست چربی خون و تشخیص انواع سرطان‌ها، ناباروری و همچنین بروز سکته‌ها را نیز تشخیص داد.

وی بیان داشت: در این تحقیق از دستگاه چاپگر سه بعدی برای آماده سازی نوار تست که قند را به شکل ساده تشخیص دهد، استفاده شد و به شکل بومی توسعه داده شود.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: با استفاده از این حسگر تشخیص دقیق‌تر قند خون امکانپذیر شد که تنها سرعت پایین آن نسبت به روش‌های متداول یکی از عیوب این نوارها است که در فازهای بعدی اشکالات آن رفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه این یک طرح پژوهشی است نه فناورانه، گفت: این اختراع هنوز وارد حوزه درمان نشده است و مراحل پژوهشی خود را طی می‌کند.

صنعتی ادامه داد: نمونه اولیه و آزمایشگاهی آن ساخته شده است که شامل دو قسمت سنسور و الکترونیک می‌شود.

کد خبر 6100340

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • شاداب‌سازی و مرمت ۱۱۰ هزار کلاس درس تا مهرماه
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد