Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@05:56:03 GMT

اراک| نخستین هتل سنتی استان مرکزی در اراک ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۹۶۰۱۹

اراک| نخستین هتل سنتی استان مرکزی در اراک ایجاد می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: نخستین هتل سنتی استان مرکزی در اراک ایجاد می‌شود. ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۴ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدمحمد حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به احداث نخستین هتل سنتی در اراک اظهار داشت: این هتل با سرمایه‌گذاری تقریبی 45 میلیارد ریال در خیابان حصار اراک که از اصلی‌ترین شاه‌راه‌های بافت تاریخی شهر است احداث می‌شود تا رویکرد و نگاهی نوین به بومی‌سازی گردشگری در استان را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این هتل با 13 اتاق، دو رستوران، لابی و دیگر امکانات مورد نیاز احداث و زمینه اشتغال آفرینی مستقییم و غیر مستقیم بیش از 40 نفر را فراهم می کند.

حسینی تصریح کرد: بافت تاریخی شهر اراک با نگینی به نام بازار آراسته شده که پتانسیل بسیار زیادی را در حوزه گردشگری دارد و می تواند برای هر گردشگر داخلی و خارجی، یک جاذبه منحصر به‌فرد باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بنای این هتل که در حال حاضر به صورت مشارکتی توسط اداره کل و سرمایه‌گذار بخش خصوصی در حال مرمت است در گذشته یکی از منازل مسکونی شاخص بوده که پس از پایان مرمت، توسط بخش خصوصی به هتلی زیبا و مجهز تبدیل می‌شود.

وی اضافه کرد: این بنا با 500 متر مربع زیربنا و 748 متر مربع بنا در حال حاضر در مرحله مرمت اساسی قرار دارد.

مدیرکل با اشاره به بومی‌سازی گردشگری در استان مرکزی گفت: اکنون شاهد آن هستیم که گردشگران داخلی و خارجی تمایل بسیار زیادی به تجربه زندگی و تفریح در جوامع بومی دارند از این رو گام دولت در این جهت استوار است و اقامتگاه‌های بوم‌گردی را با حمایت ویژه‌ای توسعه بخشیده است.

حسینی ادامه داد: احداث هتل سنتی نیز قطعا باعث رونق گردشگری خواهد شد. بومی‌سازی گردشگری هیچگونه منافاتی با توسعه و علم گردشگری روز ندارد و قطعا در راستای آن نیز هست چراکه گردشگران در تمام کشورهای دنیا می‌توانند از لوکس ترین و مدرن ترین هتل‌ها و مجتمع‌های گردشگری استفاده کنند اما هر کشوری که بتواند شاخصه‌های منحصر به‌فرد خود را در این بازار گردشگری برجسته سازی کند می‌تواند بیشترین سودآوری را برای خود حاصل کند.

وی عنوان کرد: این برجسته سازی قابلیت‌ها همان بومی‌سازی است که قطع به یقین به سودآوری ختم می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!

به تازگی کاتالوگ سدان P ۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می‌دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

به گزارش آخرین خودرو، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P ۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد، اما بعد‌ها با نام پروژه P ۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P ۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم‌های شدید در ایران متوقف شد، اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P ۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P ۹۰ مشخصات فنی سدان P ۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P ۹۰ به پیشرانه ME ۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC ۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می‌شود. علاوه بر سدان P ۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU ۵ پلاس دارد، اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ‌های جلو می‌رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز‌های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه‌ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P ۹۰ الگو‌های مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می‌بینیم. این سدان در نسخه دنده‌ای به امکاناتی نظیر فرمان D کات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایر‌ها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P ۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P ۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!